sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Luca lähti

Eilen oli Lucan uuteen kotiin lähtö päivä. Kun Luca oli pesty, sitä ei enää kiinnostanut riehua ja niinpä videolle tallentui vain Lucan poseeraus; katsokaa, olen pieni ja suloinen:)


Pojat ovat nyt siis totuttelemassa uusiin koteihinsa, toivotamme niille kaikkea hyvää tulevaisuudessa ! 

Tytöt ovat ottaneet ilon irti elämästä. Ne ovat yksinkertaisesti ilmaistuna hulluja. Tänään ne riehuivat "koirien takapihalla" niin päättömästi, että aloin pelätä tapaturmien sattumista. Mimmit hyppivät alas isoilta kivilta suoraan nenälleen, hepuloivat ja kierivät alas rinnettä miten sattuu. Homma alkoi mennä sen verran överiksi, että katsoin parhaimmaksi roudata neidot sisälle ennen kuin mitään sen vakavampaa sattuisi. Muutenkin noi tytöt on ihmeellisen itsenäisiä; kun istuin "pentujen takapihalla" nurmikolla ja annoin mimmien painella vapaana, ne lähtivät saman tien tutkimaan lähitienoota välillä porukalla, välillä yksikseen ja uskalsivat mennä pelottavan itsenäisesti pois näkyviltä pitkällekin.  Lulu viuhtoo mennä sisään ja ulos villahousut vipattaen ja käy härnäämässä isoja koiria häntä villisti viuhtoen. Pitää kyllä ihailla tuon pikkulikan uskallusta ja uteliaisuutta. 

Turnausväsymys alkaa itsellä painaa päälle, joten vaikka nämä nassikat on ihania, niin tulkaa pennunostajat hakemaan omanne pian pois, please... !!! Näen jo päiväunia aamuista ilman pissa-kakka-siivousurakkaa ja neulanteräviä hampaita nilkoissa...

Liinu lähtee seuraavaksi uuteen kotiin tiistaina, Lilla perjantaina, Lotta sunnuntaina ja Lulun kuvio on edelleen kysymysmerkin alla. Niinpä myös tämä pentublogi alkaa tulla tiensä päähän; on ollut itseasiassa tosi kiva kokeilu pitää tätä blogia yllä ja onhan tässä taas oppinut vanha jääräkin jotain uutta:) Olisi tosi kiva lukea näiden lapsukaisten kuulumisia omista blogeistaan, joten pistäkääpä blogit alulle, uudet kodit...! 

Omat varsinaiset kotisivumme otamme itse taas käyttöön, kun on jotain teknistä mahdollisuutta niiden päivittämiseen. Siihen asti mennään tämän blogin voimin, tai jos ei tämän, niin pitää vaikka luoda sitten uusi...

1 kommentti:

  1. Mitäh?? Eikö likat olekaan vielä sisäsiistejä? Mä kun luulin :D

    Aika kultaa muistot, enkä enää muista millasta oli herätä aikasin roudaamaan Incaa ulos, mutta sen muistan, että ihmeen hyvin siihen sopeuduin. Ja sillon oli talvi!!

    VastaaPoista