torstai 7. heinäkuuta 2011

Aamulaulu

Luca on ollut pelimies ja käyttäytynyt erinomaisen kauniisti joka kerta tulevan omistajaperheen vieraillessa. Niinpä lupasinkin heidän suostumuksellaan laittaa yleiseen jakoon tämän nuoren miehen aamukonsertin, jotta Luca saa äänensä kuuluville koko maailmalle ja tulevat omistajat uskovat pojan lahjakkuuden tällä saralla:)Ajoittain Luca saa yllytettyä itselleen taustakuoron, tänä aamuna meni enemmänkin sooloiluksi.

Aamu on mennyt ulkona jäistä luuta järsiessä (jotta madotustahnan maku saatiin vaihdettua herkullisempaan jälkiaromiin) ja naapurin isoa nurmikonajoleikkuria katsellessa. Äänisiedätyksestä lienee ollut apua, koska laite ei metelistään huolimatta aiheuttanut sen suurempaa kummastusta.

Bongasin juuri, että huomenna on J-pentueen ja Kasper-Tepon 1-vuotissynttäri, joten onnea kaikille ykkösille jo etukäteen tätä kautta, kun en kuitenkaan enää huomenna muista...

3 kommenttia:

 1. Miten noin pienestä voi lähteä noin järkyttävä ääni. Hahhaa. Onnea vain uusille omistajille. :)
  T. Anita

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen laululintu :) Ne on kyllä kaikki niin suloisia. Tässähän tulee ikävä omaa pikku vauvaa joka lomailee mökillä. T.Susan

  VastaaPoista
 3. Ihana hassu huutaja. Meillä on myös auton takakopassa yksi tuollainen, varsinkin kun mennään uimaan. Toivottavasti tämän pennun uusilla omistajilla on hyvät hermot ja valikoiva kuulo :)

  VastaaPoista