keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

6-viikkoiset

6-viikkoisista opimme sen, että niitä on lähestulkoon mahdoton kuvata ilman järkkäriä.


Lacu

Luca

Lotta

Lilla

Lulu

Liinu

Ciru tuli auttamaan pentujen vahtimisessa. Työ luonnistui parhaiten Marian sylistä käsin:)Pentujen luonteet alkavat erottua:

- Lacu on pentueen kukkaispoika; ihmisiä rakastava nallekarhumainen kaunosielu, joka on varma siitä, että kaikki uusi ja äänekäs tulee ja tappaa:)
- Luca pitää huolen siitä, ettei jää ilman huomiota. Se älämölöttää ihan vaan periaatteesta koko ajan ja esittää omia mielipiteitään. Muuten poika on hyvin kontaktihakuinen ja leikkisä.
- Lotta esitti aluksi kilttiä, mutta reipasta älykköä. Päivien kuluessa se on kuitenkin paljastanut tiikerin kyntensä ja pistänyt sisaruksia kuriin urakalla. Tiikeri kuitenkin muuttuu takaisin pieneksi koiranpennuksi, kun jotain uutta ja yllättävää tulee vastaan:)
- Lilla on pieni villivarsa, joka ei pysy hetkeäkään paikallaan eikä kuvia kumartele. Varsinainen Pikku-Myy. Hyvin itsenäinen toimissaan.
- Lulu on pentueen iloinen, aina touhukas ADHD. Sitä kiinnostaa kaikki mahdollinen ja mahdoton eikä ainakaan toistaiseksi mikään ole Lulua pelottanut. Lillan tavoin Lulu on koko ajan meno päällä, mutta muistaa myös tasaisin väliajoin käydä pomppimassa ihmisten sylissä pussaamassa täysillä. Ja sitten taas mennään:)
- Liinun häntä heiluu koko ajan ja kieli lirputtaa pusuja. Kaikki uusi kiinnostaa ja yleensä Liinu on se ensimmäinen joka tutustuu uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Liinu on kuitenkin herkkis, kun jotain tapahtuu sen mielestä liian odottamatta ja äkkiä.

Koska tein päätöksen olla itse ottamatta pentua, on Lulu vielä vailla omaa kotia. Lulu tulee tarvitsemaan aktiivisen perheen, koska sen  virtamäärä on melko tavalla suuri:)

2 kommenttia:

  1. Ihan asiallisia kuviahan niistä tuli, ottaen huomioon, millaista sähellystä hieman energisten pentujen paikallaan pysyminen oli... :D

    VastaaPoista
  2. Onpa hassunhauska söpö kuva Liinusta :) Meil on kyl tupakointi kielletty :D Ovat sellaisia syötäviä mussukoita kaikki!!

    VastaaPoista