torstai 23. helmikuuta 2012

Tapahtuu, tapahtuu...

Kaikkea pientä uutta on tehty ja kokeiltu. Agilitytreenit (hehheh) jatkuvat, tässä ne kaksi onnekasta O-pentua, jotka suostuivat pissaamaan papereille vauvalaan ennen treeneihin pääsyä ja näin ollen lunastivat pääsylippunsa olohuoneeseen, muut jäivät koisimaan vauvalaan;


Emotkin jatkoivat hauskanpitoa, kunnes vanha kisafiilis iski takaraivoon ja ilmapiiri lämpeni siinä määrin, että kaksikko pistettiin jäähylle omiin pentuloihinsa...


N-pennut olivat jo vanhoja tekijöitä, ja osa suorastaan villiintyi tästä touhusta juosten käytävää päästä päähän putken kautta, tässä Niilon taidonnäyte:


Äänisiedätys on jatkunut päivittäin ja eipä näytä kauheasti kumpaakaan porukkaa haittaavan:


Eilen piipahdimme Marian, Lillan ja Yodon kanssa moikkaamaan Lucaa ja perhettä Raumalla. Kiitos kivasta päivästä Rauman porukalle ja eritoten mitä maittavimmista tarjoiluista:)Kun tulimme kotiin reissulta, käytimme hyväksi pientä taukoa päivän pyrytyksestä ja veimme N:t hetkeksi ulos, kun ei ihan suoraan satanut vettä niskaan:


O-pennut ovat hauskoja vipeltäjiä. Nyt kun oma vauvala on tullut tutuksi, laajennetaan maailmaa olohuoneeseen ja tämä saa Pekin tutisemaan portin toisella puolella :"VAUVOJA!!! ONKO NE MINUN???!!! TULKAA TÄNNE, MINÄ HOIDAN..."Ja sitten vielä toissapäiväisen parturoinnin lopputulos, ihanainen pikku-Mii:)


2 kommenttia:

  1. Ihania koiria ja pentuja! Itselle tulee kamala hauva vauva kuume :) Ei kai yhtään pentua ole vapaana?

    VastaaPoista
  2. Kaikilla vauvoilla on jo kodit odottamassa...

    VastaaPoista