sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hui hai hulinaa

Hipposen nopeatempoinen viikko takana. Kenneltalon ovet avautuivat ja pentujen katsojat pääsivät ihastelemaan tulevia pikkuisiaan. Mukavaa, kun talo on täynnä elämää, vaikkei aina ehdikään jututtaa kaikkia niin paljon kuin haluaisi. Mutta kuten sanottu, tulkaa niin usein kuin huvittaa; me sitten touhuamme omia juttujamme siinä sivussa sen mitä on tarve. Kahveet ehditään aina keittämään, mutta perinteitä noudattaen saa tuoda mukanaan tuoretta pullaa (no joo, kaupankin käy), kun talon emäntä tuskin ehtii leipomaan (mitä kaikki minut tuntevat tietävät minun tekevän normaalisti illat pitkät:)).

Maria tosiaan aloitti kenneltytön työt ja toivottavasti ymmärtää oman arvonsa. On upeaa tulla kotiin töistä, kun pääsee suoraan keskittymään omiinkin koiriin, eikä tarvitse yrittää ensin revetä syöttämään pentuja, korjaamaan kakkoja ja sitten vasta metsään omien kanssa.

Tänään  väsäsin O-pennuillekin aitauksen ja irrotin pentulaatikon etulevyn. Siitä se vipellys alkaa... Huomenna on vuorossa siirtyminen kiinteään ruokaan myös tämän pentueen osalta.

Tässä päivän kuvasatoa; lähes 4-viikkoiset N:t ja kolmiviikoiset O:t.
Vapaus koitti tänään siis myös Inez´n pennuille:

Ja loppuun vielä huippuonnittelut tämän päivän näyttelytuloksesta Raakelille ja Bailalle; Lohjan näyttelystä ROP ja SERT ja näin ollen myös FI MVA !!! Historiallinen tapahtuma; kennelimme ensimmäinen muotovaliokasvatti:)

2 kommenttia:

  1. Oioi, söpöjä pikkuisia. Niistähän on tullut jo koiran näköisiäkin! :)

    VastaaPoista
  2. Onneks olkoon munkin puolesta sekä Rakelille, Bailalle että teille...on se vaan niin hienoa! Ja turret ovat ihania. terv. Mari

    VastaaPoista