sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Maailma avartuu

Maailmassa on paljon ihmeteltävää. Elinympäristöä on laajennettu pentulaatikon ulkopuolelle ja tänään mennään käpäisemään myös ulkona, kun helle iltaa myöten pikkuisen antaa periksi.

Eilen maisteltiin matolääkettä ja eipä nämä mussukat tällä kertaa siitä sen suurempaa teatteria tehneet; joskus madotus nimittäin saa aikaan varsinaisen esityksen herkkähipiäisimmillä pennuilla:)
Tarkkakorvaisimmat saattoivat huomata, että Peki kertoi ohimennessään selkokielellä Flow´lle, ettei sillä "vääränrotuisena" ole mitään asiaa kurkkimaan pentulaatikkoon; vesikoirat saavat vapaasti ihastella pikkuisia portin takaa, joskin jokainen on käynyt vuorollaan tutustumassa myös vauvalassa pentulaatikon sisältöön Pekin siitä sen enempää välittämättä.

Kennelin ovat alkavat ensi viikolla pikkuhiljakseen avautua, joten pennunostajat alkakaa kaivella kalentereita esille. Ei tosin meidän takia tarvitse kalenteria katsoa; tulla ja mennä saa oman mielensä mukaan, kunhan sen verran ilmoittaa etukäteen, että joku on kotona aukaisemassa ovet:) Viihtyä saa niin kauan kuin huvittaa, me eletään normaalia elämää normaalin sekasotkumme keskellä vierailijoista huolimatta. Termos on ladattuna, pullaa saatte tuoda tullessanne:) Myös muut vierailijat ovat tervetulleita, kunhan nämä omaansa odottavat ovat kuitenkin ensin päässeet ihastelemaan tulevia kullannuppujansa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti