perjantai 24. kesäkuuta 2011

4-viikkoiset

Aika rientää kuin siivillä. En saanut edes 4-viikkoiskuvia aiemmin laitettua tänne blogiin, kun on mukamas ollut niin kauheasti kaikkea hässäkkää lomalaisella...:)

Keskiviikkona oli Mynämäessä agilityepikset, joissa oli mukana kiitettävä määrä Pekin lapsia ja voi kuinka taitavia ne kaikki olivatkaan, samoin kuin tietty ohjaajansa ! Olisimme niin mielellämme koettaneet vielä Cirunkin kanssa mennä mukaan, kun tämän kesän jälkeen tuskin enää radoille päästään, mutta tietysti sille tuli edellisenä päivänä silmätulehdus ja jouduin tyytymään tuomarinsihteerin rooliin (mikä oli varmasti omatkin jalkavaivani huomioiden erittäin järkevä ja hyvä ratkaisu).

Sade on harmittavasti estänyt pentujen ulkoilua. Vauhtia alkaa natikoilla olla melkoisesti ja kun tänään sitten kuvailin niitä takapihalla, oli täysi työ seurata kuvaamisen ohella, missä pikkuiset vipelsivät. Kerran jo luulin hukanneeni Lillan, mutta neiti löytyi lopulta nokosilta raparperipuskan sisältä:)
Liinu onnistui kaatamaan pihaharjan ja säikähti rämähdystä oikein kunnolla. Kesti pienen tovin saada pikkuneiti vakuuttumaan siitä, ettei taivas ole tippumassa niskaan.

Ihania nämä pienet kyllä ovat. Ja ihania ovat isotkin, jotka kärsivällisesti kestävät sen, että kaikki huomio menee pienille. Ulkona yhteiselo sujuu hienosti ja Minttukin tyytyy tuhahdellen siirtymään syrjään, kun natikka-armeija suunnistaa kohti. Cirusta pennut ovat edelleenkin huippukivoja ja välillä se pyörii ja tuhtaa itsekin nurmella kuin pentu. No, Ciru onkin ikuinen vauva, minun ihana suloinen pieni koirani...Ja tässä ne neliviikkoiset:
Lacu

Luca

Lotta

Lilla

Lulu

Liinu

Kuvissa siis tulevat kennelnimet, pennut sitten päätykööt Murreiksi ja Turreiksi omissa kodeissaan...:)

3 kommenttia:

 1. Vautsi että olet saanut heinot kuvat pennuista! Jos alkaa opettajanhommat tympimään, niin eikun koirakuvausta perustamaan :)

  Hei, olen leimautunut kaikkiin :)))

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Liisa! Videosta näkee, että vauhtia on sitten viime näkemän tullut tuhannesti lisää, melkoista vipellystä. Nähdään pian! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä täällä jo oma suosikki on, mutta pysyköönkin vielä sellaisena. Kohta pääsee sitten ihan livenä halimaan =))))

  VastaaPoista