sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäloma !!!

Jeeee, se on nyt koittanut, nimittäin ihana, odotettu kesäloma !

Kaiken hektisyyden jälkeen menin eilen vihdoinkin kaikessa rauhassa pyllöttämään pentulaatikon ääreen ja noukin laatikosta syliini yhden pötkylän ja -yllätys, yllätys- siinä minua katsoa tirritti takaisin silmiin pieni vesikoiran alku eli vauvojen silmät olivat avautuneet superaikaisin ja nopeasti !

Todistusaineistoa...
 Muutenkin nämä kaiken tyytyväisyytensä keskellä tuntuvat kuitenkin olevan melko pirtsakoita pikkuisia; jäntevästi ne hinaavat itseään vauhdilla ympäri laatikkoa Pekin perässä ja yrittävät jo kovasti päästä jaloilleen ja kävelemään. Melko pullukkaa porukkaa tämä sakki on, joten maha saattaa hieman harata vastaan eteenpäinmenohalussa:)


Pekin edellisten pentueiden pennuista kaksi, Inez ja Ebba, pyörähtivät tänään Auran näyttelyssä kehässä. Inez vetäisi heti ekasta näyttelystään erinomaisen; onnittelut Anitalle tuloksesta ja hienosta esittämisestä! Pikku-Ebballe yritettiin hakea näyttelytulosta agilityvalioitumista varten, mutta ei onnannut tällä kertaa; hyvä olisi riittänyt, mutta tuomari ei heltynyt tyydyttävää parempaan:( Harmitti siinä suhteessa, että Taru esitti Ebban tosi hienosti, Ebba käyttäytyi loistavasti kehässä ja arvostelu oli kaikinpuolin muuten hyvä (huomattakoon erityisesti maininta ihanasta luonteesta), mutta kun se tirriäinen on vaan NIIN pieni... No, ei luovuteta, kyllä se tulos jostain vielä haetaan:)

Pieni ja terhakka


2 kommenttia:

  1. Ovatpa pennut taas kasvaneet kovasti! :) Eka viikko vierähti nopeasti odotellessa ja pienokaisia kuvista ihmetellessä, toivottavasti seuraavatkin viikot menevät yhtä nopeasti! ;) Kesälomasta olen kateudesta vihreä, meillä painetaan töitä pää kolmantena jalkana... No, aika mun yhdistettyyn "äitiys" -ja kesälomaan lyhenee samaa tahtia kun ipanat kasvavat! :)

    VastaaPoista
  2. Superpentuja! On siinä pienillä ihmettelemistä, että missäs nyt ollaan ja mitä ympärillä näkyy :D

    Olipa muuten tyly tuomari Ebballe :(

    Mukavia lomapäiviä pentulassa!!

    VastaaPoista