keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Lamput syttyy !

Tänään oli selvästi merkittävä päivä pentujen elämässä, koska aamulla tuntui kuin piuhat niiden pienissä päissä olisivat ihan yhtäkkiä alkaneet yhdistyä ja ne katsoivat minua ilmeellä "hei, kukas sä oot?" ja tulivat kiehnäämään viereen, alkoivat ihmetellä laatikkoon annettuja leluja, nousivat yhä varmemmin jaloilleen ja alkoivat päästellä erilaisia ääniä ihan kuin ihastellakseen omaa ulosantiaan:) Aina se jaksaa ihmetyttää yhtä paljon, miten hurjasti yksi päivä voi viedä pentujen kehitystä eteenpäin.

Muuten on kyllä aikas tuskaisaa tämän helteen kanssa. Vaikka miten pitäisi rupelit katossa täysillä pyörimässä ja kaikki mahdolliset lävet levällään "raikasta" ulkoilmaa saadakseen, on lämpötila sisällä lähempänä 30 astetta. Eipä siinä pentujenkaan paljon muuta tarvitse tehdä kuin köllötellä ihanassa lämmössä pentulaatikkossaan.

Kynnet on leikattu pari päivää sitten ja nyt pitäisi marssia apteekkiin ostamaan madotustahnaa.

Lisään kaksiviikkoiskuvat illalla, tai ainakin huomenna, mutta tässä päivän säpinäotos kuvia odotellessa :


Sorry, alkoi akku loppua kamerasta, joten oli pakko ottaa tällaset pikaräpsäisyt ilman laadunvalvontaa:)

Poika 1

Poika 2

Tyttö 1

Tyttö 2

Tyttö 3

Tyttö 4

4 kommenttia:

 1. Käy pentulaatikko pian ahtaaksi tuolle vipeltäjäporukalle :)

  VastaaPoista
 2. Saas nähä kuka ensimmäisenä keksii tulla laatikosta ulos :) -Anita-

  VastaaPoista
 3. Niin söpöjä! Koska saadaan nimet kehiin? :)

  Yritin muuten aikaisemmin jo kommentoida siihen yhteen videoon (jostain syystä se ei näykään), jossa yksi pentu on maitobaarissa väärinpäin. Niin se oli kovin tuttua menoa, sehän harjoitteli jumppaamista tyyliin Pogo!! :D

  VastaaPoista
 4. Vauvelit näyttää jo ihan erilaisilta, kun niillä on silmät päässä! :D Joo, nimiä kehiin vaan! Ja Anitalle, mä arvaan, kuka tulee ekana laatikosta.. Luotan Puupään luovuuteen! ;)

  VastaaPoista