torstai 20. lokakuuta 2011

Kotiutuminen

Mii on kotiutunut loistavasti. Oli kyllä jo unohtunut, miten lutunen tuollainen pikkuvesiäinen osaa olla:) Isot koirat ovat hyväksyneet tulijan kutakuinkin laumanjäseneksi, ainoastaan Minttu edelleen katselee kulmainsa alta ja väistää suurinpiirtein yökkäillen:)

Tässä videopätkää ekalta päivältä, päätähtinä kaveruutta yrittävät Mii ja Ciru.
Eilen käytiin sitten jo tutustumassa kaikkein rakkaimpaan paikkaan eli Vehmaan satumaisen kauniiseen lenkkimetsään. Siellä pikkumimmi paineli muitten mukana, välillä minun sylissä, enimmäkseen kuitenkin omin jaloin. Eipä kuulunut tämän reissun jälkeen autossa enää inahdustakaan, vaikka tulomatkalla Mii kyllä kertoi, mitä mieltä autoilusta noin niinkuin lähtökohtaisesti oli. Retkellä Mii totesi, että maailmassa monta on ihmeellistä asiaa...

Hehheh, tosi laadukasta kuvausta, mutta tuo pikkukohde oli ihan mahdoton kuvattava, kun se ei vaan pysynyt hetkeäkään paikoillaan tai sitten minun pikkupokkarini oli kilometrin myöhässä tilanteista. Tuo Cirun keppijumppa oli ihan pakko laittaa siltä varalta, että Sanna tai Topi käy joskus lukemassa tätä; olisko jotain yhdenmukaisuutta löydettävissä ...:)

2 kommenttia:

  1. Ehkä jotenkin joku Peellä alkava kaveri tulee mieleen... :)

    Ps. MII ON IHANA!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana ja valloittava pentu! :)

    VastaaPoista