lauantai 13. elokuuta 2011

Ajat muuttuu, - ja nimi

Tuo "Peki ja ipanat" alkoi tuntua sen verran harhaan johtavalta otsikolta, että vaihdoimme blogin nimen ja osoitteen,  että Googlekin pysyisi kennelimme toiminnassa mukana varsinaisten kotisivujen ollessa remontin alla. Joten jatkossa meidät siis löytää täältä.

Eipä pitkään ehditty murehtia pentujen lähtöä. Talon tyhjettyä alkoi pienen hengähdystauon jälkeen pentujen aiheuttaman sotkun siivous ja sitten pitikin jo lähteä ihan oikeisiiin töihin. Taru haki pentulaatikon ja muut tykötarpeet Raumalle odottamaan Ebban pentuja ja elämä täällä asettautui siis arkisiin uomiinsa.

Pennut ovat kuuleman ja blogien perusteella kotiutuneet uusiin koteihinsa hienosti. Lilla-pienoinen ilahdutti meitä torstaina tulemalla metsälenkille mukaan. Peki oli revetä liitoksistaan oman vauvansa nähdessään:) Oli tosi liikuttavaa seurata äidin ja tyttären touhuja, tässä pieni leikkihetki kotiin tultua:


Muutenkin oli kiva ja koiratäyteinen viikko (töistä huolimatta), kun Anita tuli tiistaina Ellin ja Inez´n kanssa mukaan lenkille ja Minna ja Awa mustikkametsään kaveriksi keskiviikkona. Ensi viikolla treffaamme taas Lillan kanssa ja mukaan tulee myös Sini ja Nuppu, kivaa nähdä pitkän tauon jälkeen !

Isot koirat ovat nauttineet  rauhallisesta elämästä ilman pentuja. Olemme viettäneet paljon aikaa metsässä, minä lähinnä mustikoita poimien, koirat niitä edeltä syöden ja kun ovat saaneet mahansa täyteen, ovat leikkineet rosvoa ja poliisia juosten ympäri tienoota tanner tömisten. Ne ovat itselle aina sellaisia elämän huippuhetkiä; ympärillä metsän rauha, kiirettömyys ja leikkivät koirat.

Murhetta on tuonut Cirun entisestään huononnut näkö ja Taran lisääntyvät selkä-/jalkakivut. Nähtäväksi jää, miten Ciru sopeutuu uuteen pimeään maailmaansa. Olen alkanut kaiken varalta psyykata itseäni mahdolliseen edessä olevaan luopumisen tuskaan. Miten siitä ikinä tulisin selviämään, en uskalla edes ajatella. Mutta nyt pitää vaan opetella nauttimaan joka päivästä,  joka hetkestä nykyisellä kokoonpanolla. Kaiholla otin äsken esille Cirun agilitykiertopalkintopystin vietäväksi viimeistä kertaa kaiverrettavaksi Cirun nimiin ennen luovutusta seuraavalle MynSK:n tulevissa seuramestiksissä ( joihin siis emme enää pysty osallistumaan). Laitettakoon tähän Cirun uran kunniaksi kuva upeasta pokaalista; harvalla on neljävuotiaana neljä kiinnitystä kyseiseen pokaaliin:) Sitä viidettä toivoin meidän vielä pääsevän tavoittelemaan, mutta valitettavasti jäi haaveeksi... Cirulle kiitos niistä lukuisista ilon hetkistä, joita pääsimme yhdessä harrastuksemme puitteissa kokemaan.


Nyt jäämme sitten odottelemaan Ebban synnytystä. Tilaus olisi vetämässä seuraavaan viikonloppuun, mutta todennäköisemmin joudumme kuitenkin odottelemaan sinne alkuviikkoon. Toivoisin kuitenkin kovasti pääseväni mukaan kätilöimään, se on joka kerta niin henkeä salpaavan koskettavaa touhua. Pieniä uusia vauvaperroja, voiko mitään ihanampaa olla ?!

Myös Emmalle on sulhanen katsottuna. Odottelemme juoksuja pikapuoliin ja toivomme, että pääsisimme loppuvuodesta kokemaan uuden elämän ihmeen myös sieltä suunnasta. Tosi kiva yhdistelmä olisi luvassa, jos kaikki menisi odotusten mukaisesti.

Saimme juuri tiedon, että Vicky (Bonachón Ibby) oli Niinan luotsaamana ollut Joensuun KV-näyttelyssä ROP saaden siinä ohella siis myös SERTin ja CACIBin, onnea hurjasti sekä Niinalle että Vickyn kotiväelle ! Ja peukut tietty pystyyn iltapäivän RYP-kehiä ajatellen...

...ja Niina soitteli illemmalla ja kertoi Vickyn olleen RYP2 !!! Wau, hipposen hienoo !!! Onnittelut Joensuun väelle upeasta näyttelymenestyksestä !

(valokuva Niina Tervonen)

Aika hieno ja historiallinen viikko ollut muutenkin kennelimme harrastuspuolella; viime sunnuntaina Anja ja Peso ottivat tuplavoiton Lempäälässä, eikä triplavoittokaan kennelille ollut kaukana, kun Taru ja Soolo olivat kolmannessa kisassa kakkosia häviten vain viisi sadasosaa voittajalle:) Tämänpäiväisen näyttelytuloksen kruunasi myöhemmin soitto Pohjanmaalta eli Etta Merjan luotsaamana oli suorittanut spanielien taipparit ensimmäisenä kennelimme koirana ! Ja tulipa mieleen vielä sekin, että Ilona ja Myy nousivat hiljattain kolmosluokkaan agilityssa komealla voitolla kakkosluokassa. Upeita suorituksia, onnea kaikille tasapuolisesti, olemme teistä enemmän kuin ylpeitä !!!

2 kommenttia:

  1. Näyttää äidin ja tyttären touhut samanlaisilta kuin puolisiskosten :)Tai no, täällä meno on vähän rajumpaa :o Ja ilman niitä nuolemisia (Lillan blogi).

    On tuo Peki vaan niin Incamainen vai miten päin se nyt meneekään...Inca on Pekimäinen kai paremminkin :)

    Mukavaa, että kirjoittelu jatkuu täällä :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut kaikille menestyneille! Kyllä meidän kelpaa olla tyytyväisiä näiden mainioiden ja taitavien Bonachón-koirien omistajia :)

    VastaaPoista