perjantai 20. toukokuuta 2011

Pentulaatikko paikallaan

Kaiken tämän koulunlopetushässäkän keskellä heräsin (Anitan herättelemänä:)) tietoisuuteen, että Pekin pennut ihan oikeasti syntyvät pian ja vauvala on saatava kuntoon. Niinpä jynssäsin viime yönä vauvalaa puhtaaksi kahden aikaan yöllä, korjattuani ensin oppilaiden englannin kokeita kolme tuntia puoleen yöhön saakka (vinkiksi niille, jotka ihmettelevät, mitä opettajat tekevät ansaitakseen kuuluisan pitkän, kadehditun kesälomansa). Kun sitten sanoin Pekille tänään, että "tuutkos kattoo mitä oon sulle laittanu", Peki kipitti vauvalaan ja katsoi minua ilmeellä "jo oli aikakin"...Eli pyörähdettiin pentulaatikossa hakemassa tuntumaa tulevaan, mutta todettiin, että antaahan varrota vielä hetken.

Mittasin aamulla Pekin lämmön ja entisten muistiinpanojen perusteella näyttäisi, että h-hetki koittaisi ensi viikon lopulla, todennäköisesti torstaina tai perjantaina.


Onneksi Ilkka teki joskus vuosia sitten kunnon pentulaatikon; monta pentuetta se on jo nähnyt, mutta pieniä käytön jälkiä lukuun ottamatta on edelleen täysin kuosissaan.

1 kommentti: