maanantai 16. toukokuuta 2011

Blogi avattu:)

Eli päätinpä kokeilla blogin luomista, jotta te ihanat uudet ja vanhat pennunostajat -ja muutkin tutut-pääsisitte elämään mukana Pekin viimeisten pentujen syntymässä ja kasvussa.

(Yritin kyllä aluksi luoda oikein sellaiset itse muokatut hienot systeemit tähän blogiin, mutta totesin pian, että tässä perusmallissakin taitaa olla tällaiselle tietokonetumpelolle ihan tarpeeksi haastetta...katsotaan nyt, saanko tätäkään systeemiä pelittämään.)

Pekin vauvojen syntymään on nyt siis aikaa noin puolitoista viikkoa. Peki voi erittäin paksusti, mutta on tapansa mukaan hyvin onnellinen ja tyytyväinen olotilaansa. Toissailtana ensimmäisen kerran tuntui pienten tassujen töpsöttelyä ja möyrintää Pekin mahassa. Voi juku, mitenhän sitä jaksaa odotella vielä tämän loppuajan ! (Tosin kyllä opettajan arki ennen koulun loppua on onneksi sen verran kiireinen, että vapaa-ajan ongelmia tuskin ehtii tulla tälläkään välillä...)

Eli siirrytäänpä nyt testaamaan, tavoittaako tämä blogi lukijansa vai pitääkö minun mahdollisesti mennä hakemaan vielä hieman lisää tietokoneoppia viisaammilta...


6 kommenttia:

 1. Jee!!! Pekillä oma blogi =)Saanko linkittää mun Blogiin? On toi maha ihan mahoton ;)veikkaan et kolme urosta ja viis narttua niin kuin ekassakin pentuessa oli ;)jännityksellä odottelen!

  VastaaPoista
 2. Voi jösses mikä reppu 8D Ihan tajuton... Peki thö Tankkeri, ihana Pökötti! Harmi ettei päässyt kattomaan, mutta kunhan pennut on maailmassa niin sitten.

  Laitetaanhan täältäkin veikkausliiga pystyyn; viisi narttua ja neljä urosta, kaikki ruskeita ;)

  VastaaPoista
 3. Voi lutusta Pekiä, mikä MASSU!

  En veikkaa mitään, mutta toivon, että narttuja tulee sopiva määrä, että Inca saa pikkusiukun :)

  VastaaPoista
 4. Sari, Ressu ja Osku17. toukokuuta 2011 klo 9.51

  Kylläpä odottava mamma on sitten söötti!!! :)

  Meidän veikkaus on neljä narttua ja kolme urosta, ruskeita ja ruskeita valkoisin merkein...

  Toivottavasti ehditään kesällä niitä katsomaan!

  VastaaPoista
 5. En oo tiennyt, että koira voi edes venyä noin isoksi :) Sain Tarulta tämän blogin linkin ja innolla odotan jatkoa. Veikkausliigaan en lähde mukaan, koska mun arvaus olis joku sata tuon mahan perusteella :D

  VastaaPoista
 6. Moro!

  Bondi isukki lähettäisi terveisiä jos tietäisi olevansa osallinen tuon muhkean mahan kasvamiseen. Ehkä Bondi tietää, mutta ei tunnusta mitään, se vain edelleen poikamiehanä käy uimassa ja rymyää metsissä ;) T: Pevikan Seija

  VastaaPoista