tiistai 3. tammikuuta 2012

Onnellista Uutta Vuotta !

Kaikille ystäville ja tutuille toivotamme kaiken puolin onnellista alkanutta Uutta Vuotta 2012 !

Niin vaihtui vuosi rakettien paukkeessa; onneksi yksikään koiristamme ei ole paukkuarka. Ciru sokeuduttuaan vähän ihmettelee ja arastelee sisätiloissa rakettien pauketta, mutta ulkona tämä metsien menijä ei paukkeesta ole moksiskaan:) Pikku-Miitä raketit lähinnä vain kiinnostivat.

Pitäisi varmaan luoda jonkinlainen katsaus menneeseen vuoteen ja vastaavasti visioida tulevaa. Viime vuonna tapahtui niin paljon isoja pieniä juttuja koirarintamalla, että on vaikea nostaa mitään erityistä esiin. Iloitsimme tietty Pekin viimeisestä pentueesta, mutta samaan aikaan jouduimme myös tuntemaan luopumisen tuskaa, kun kävi ilmi, ettei Awa voisi jäädä terveysongelmiensa takia laumaamme. Onneksi Awan tarina sai onnellisen päätöksen ja Awa muutti asumaan entisen työkaverini luo viettämään rauhallisempaa elämää. Sama luopuminen tuli eteen loppusyksystä Flown suhteen, mutta myös tälläkin tarinalla oli onnellinen loppu, niin kuin blogista ollaan saatu aiemmin lukea. Kiitokset Minnalle ja Katille uusien kotien tarjoamisesta rakkaille koirille; teitte luopumisesta näin paljon helpompaa !

Vesikoirien laumaamme tuli lokakuussa täydentämään Mii-ihanainen; mahtava pikku tuhtaaja, joka on aina iloisella tuulella ja saa toisetkin iloiseksi. Tässä Miille tyypillinen tilanne; kun mitään ei tapahdu, pikkuinen viihdyttää itse itseään (tässä häiriköidään mummon puhelua mummolareissulla jouluna):


Mii oli saanut siis uuden lelun, jota tietty myös Tara halusi kokeilla (huomatkaa taustalla kuuluva ihana, ihana savon oma kieli...):


Lumestakin päästiin hetki nauttimaan, nimittäin siellä mummolareissulla:)


Laitetaan mukaan vielä pari poseerauskuvaa tuolta em. reissulta :Tulevaa vuotta elämme päivä kerrallaan. Niin paljon voi aina muuttua niin nopeasti, että turha tehdä liian kauas kantoisia suunnitelmia ja visioita. Pentulaatikko ja synnytysenkeli ovat odottamassa Emman saapumista ja pikkuisia emmahessuja:)


Inez´n oma pentulaatikko odottaa vielä hetken paikalleen pääsyä Emman vastapäiseen sviittiin.

Ja uusia vauvasuunnitelmia käytiin jo virittelemässä tänään Turussa Nupun (Bonachón Ita) käydessä terveystutkimuksissa. Silmien, lonkkien ja kyynärien osalta kaikki näytti ainakin loistavalta, joten jos kilpparitestit vielä ovat ok, voimme suunnata katseemme loppuvuoteen uusien vesiäisvauvojen merkeissä. Mahtava tyyppi tuo Nuppu:)


Sangen iloisena ja riehakkaana saapui Nuppu eläinlääkäriin, mutta ajan kuluessa alkoi vetää ilmeen jo vähän mietteliäämmäksi ja lopulta ei auttanut muu kuin ottaa torkut...:)
Lopuksi vielä kiitokset kaikille ihanille kasvattiemme omistajille yhteistyöstä vuoden 2011 aikana, samoin kuin onnittelut monista upeista suorituksista eri kisakentillä !
Ja erityiskiitos Tarulle M-pentueemme loistavasta hoidosta, ja kärsivällisyydestäsi raahatessasi minua mukana agilitykisoja katsomassa kerta toisensa jälkeen läpi koko vuoden...:)


1 kommentti:

  1. Liisa ilo on ollut minun puolella, niin M-pentueen hoiton liittyeen, kuin se että olet toiminut seurapiiri neitinä mulle kisasta toiseen :) että kiitos siitä sinulle!

    VastaaPoista