sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kyllä se tästä...

Jotenkin tuntuu tulevan yllättävän nopeasti tämä vauvatouhu kaiken joulutohinan jälkeen. Emman piti tulla tänään meille, mutta pienten mahavaivojen takia päätimme siirtää tuloa varmuuden vuoksi parilla päivällä, jos sattuisi kuitenkin olemaan jotain tarttuvaa. Inez tuleekin sitten myös melkein samaan saumaan; torstaina pitäisi Inez´n sviitin olla valmiina ottamaan kakkosmamma vastaan. Vähän on vaiheessa tämäkin homma; pentulaatikko oli eilen vielä tämän näköinen:


Luotto omaan puuseppäämme (Ilkka) on kuitenkin sataprosenttinen, joten eiköhän sekin vauvala valmistune ajallaan:)

Emma ja Inez olivat tutustelleet toisiinsa kuluneella viikolla ja kovin sopuisia olivat mammat tapaamisella toisilleen olleet, tässä muutama otos treffeilta (kuvat A. Lignell):

Emma & Inez
Emma...vai Peki?
Emman masu
Inez´n masu
Eilen Miin veljet olivat vierailulla Mynämäessä ja käytiin vähän palauttelemassa mieleen pentuagin oppeja; ihanan reippaita nämä ipanat on koko porukka ! Kamera hyytyi kiristyvässä pakkasessa, mutta sainpa sentään edes Alin tuuletukset tallennettua; "Jee, tää on kivaaaaa...!!!"


Peki-mummolla on ollut tänään varsinainen työpäivä. Ilmeisesti Miiltä tippuu ropisemalla hampaita, koska Peki päätti ottaa sairaanhoitajan roolin ja päättäväiseen tapaansa tunki kuononsa ja kielensä Miin suuhun ja hoiti pikkuista kuntoon. Ja se jatkui ja jatkui ja jatkui....


Oli tarkoitus ilmoittaa Mii pentunäyttelyynkin, mutta taitaa tässä nyt olla aktiviteettia ihan riittävästi näiden tulevien mammojen ja tiistaina alkavan pentuagilitykurssin kanssakin. Eli jätin ilmoittautumisen väliin, eikä tuo meidän sintti taida oikein edes yltää näyttelykoiran mittoihinkaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti