lauantai 21. tammikuuta 2012

No eipä oo ennen...

Tää on huippujuttu. Pitihän tääkin vielä nähdä kasvattajaurallani:)

Pyöriteltiin äsken pentuja oikein urakalla käsissämme ja aloin ihmetellä, miten aina oli käsissä ruskea poika. No, niitä siinä sitten läjiin laittamaan ja mitä ihmettä ! Tyttökasassa onkin kolme pentua ja poikakasassa viisi ! Tämä oli sitä sarjaa, kun tuli liukuhihnalta ulos niin ettei ennätetty kuin antamaan pentu toiselta toiselle kuivattavaksi ja ottamaan uutta vastaan. Voihan juku, tämän jälkeen niitä on vaan paijattu, mittailtu ja kuvattu maha alas päin ja tässä lopputulos; yhden ruskean pennun sukupuoli oli siis katsottu siinä synnytyshässäkässä väärin ja tyttö muuttuikin pojaksi:)

Tässä siis päivitetty kuvalista, jossa tuo yksi "tyttö" (2) on siirretty poikien puolelle. Mitenhän tässä tulee nyt jotenkin olo, että katu-uskottavuus on hieman kärsimässä...?

Poika 1
Poika 2
Poika 3
Poika 4
Poika 5
Tyttö 1
Tyttö 2
Tyttö 3
 Muistakaa nyt kaikki aiempien kasvattiemme omistajat tarkistaa omalta koiraltanne sukupuoli, ettei oo vahingossa myyty teillekin väärän merkkistä kaveria:):)

Inez´n synnytys alkaa käynnistyä, ehkä jo huomenna toinenkin pentulaatikko on saanut täytettä. Pitää tällä kertaa panostaa tuohon sukupuolten tarkempaan syynäykseen:)

2 kommenttia: