perjantai 25. toukokuuta 2012

Parturointia

Kone on laulanut oikein urakalla viimeisen puolitoista viikkoa; tosin ei tietokone -se kun ei laula nykyään enää milloinkaan kun pitäisi, grpp- vaan trimmeri ! Uuden kesätukan ovat saaneet jo aiemmin ajettujen Namun, Niilon ja Oprin lisäksi nyt myös Lenni, Loimu, Choco ja Oodi. Ja kun alkuun pääsin, vetäisin tukan pois myös omilta koirilta, vaikkei niiden edellisestä ajelusta paljoa aikaa vielä ollutkaan. Jotenkin minusta on vaan ajan myötä tullut sellainen karvanvihaaja, että heti kun ensimmäiset risut ja muut roskat alkaa tulla mukana sisälle, saa karva lähteä. 28 kuratassussa kun on ihan riittävästi puuhaa muutenkin:)

Tältä ne pikkuiset näyttivät ennen ja jälkeen:

Choco ennen...
Choco jälkeen
Lenni ennen...
Lenni jälkeen
Loimu ennen...
Loimu jälkeen
Mii ennen...
Mii jälkeen
Oodi ennen...
Oodi jälkeen
Tänään on synttäreitään juhlinut oma rakkaampaakin rakkaampi Yodo-pappamme; 12 vuotta takana, toivottavasti vielä monta edessä ! Vasen takanen papalla vähän vinksottaa ja laahaa, mutta muuten vanhus on loistokunnossa:)

Yodo, synttärisankari 12v,  <3
Muista kuulumisista mainittakoon, että Ebba ja Taru olivat taas menneenä viikonloppuna loistaneet agilityradoilla, kotiin viemisinä tällä kertaa ykkös- ja kolmossija ! Onnea kiitäjille taas kerran !

Itsekin ollaan Miin kanssa käyty säännöllisesti treeneissä ja kyllä vaan se Miin mörköikä pikkuhiljaa alkaa antaa periksi ja agilityn hauskuus ajaa pelottavien asioiden edelle. Mii on taitava, ja omassakin päässä ja jaloissa tapahtuu hidasta mutta varmaa kehitystä (tai näin haluan ainakin optimistisesti ajatella) eikä omat jalkavaivatkaan ole viime aikoina juurikaan haitanneet harrastusta. Tää on kyllä edelleenkin huippukiva harrastus, varsinkin tällä tasolla. Siitä ehkä joskus kaukana siintävästä kolmosluokasta en sitten ole enää niin varma...

Lähialueen Bonachón-pentujen kanssa on myös käyty pariin otteeseen tutustumassa pentuagilityn saloihin ja kyllä ne vaan ovat mahdottoman innostunutta ja taitavaa pikkuväkeä koko sakki !

2 kommenttia:

  1. Saako tiedustella että millä trimmerillä ja terällä leikkaat? Hyvältä näyttää jälki ja karvan pituus :)

    VastaaPoista
  2. Ennen vetelin Oster Golden A 5:lla, mutta siirryin Andiksen AGRC:hen Osterin kuumumisongelman vuoksi. Osterin/Andiksen terät 7 ja 10 käytössä, lähinnä tuo 7.

    VastaaPoista