sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ongelmia

Nimittäin kameroiden ja tietsikan yhteistyössä. Siihen kun lisätään tämä pentuhulabaloo ja väsyneet kasvattajat, niin lopputulos on toimimaton blogipäivitys. Sorry, tiedän että olette odottaneet päivityksiä pentujenne touhuista.

No, paljon on tietysti ennättänyt tapahtua tällä välin. Emman lähdettyä Inez siirtyi asumaan meidän "omalle puolelle". Aika alkoi käydä Inez-paralla pitkäksi ja haikeana se seurasi toisten temmellystä vierestä, yhteisiä leikkejä kun ei hyvästä sovusta huolimatta oikein syntynyt.


Niinpä Inez saikin lähteä Emman tavoin kotiin pentujen täytettyä kuusi viikkoa. Kun Anita tuli hakemaan Inez´tä, ei koiraparka tiennyt miten päin olisi ollut nähtyään rakkaan mammansa viikkojen eron jälkeen, vaan kirjaimellisesti heitti kuperkeikkaa riemusta ! Ei paljoa tarvinnut autoon houkutella ja lapsoset unohtuivat kertaheitolla :)

Kun ylihyvin vauvojaan hoitava Inez lähti pois, pennut aktivoituivat silminnähden. Siinä suhteessa Inez olisi kyllä voinut jäädä vaikka ihan pentujen luovutukseen astikin; sen verran ärhäkäksi porukaksi nämä pikkuriiviöt nimittäin heittäytyivät:) Leikkirähisevät jatkuvasti keskenään ja nappaavat pentulan siivoojaa kiinni sukista terrieripurennalla niin, ettei millään meinaa saada jalkaansa irti naskaleista. Vastapainoksi kyllä sitten pusitetaankin urakalla ja kiljutaan viihdyttäjien toivossa... Jos pienikin viivästymä tulee portin sulkeutumiseen ihmisten mennessä pentulaan, nämä vintiöt livahtavat hetkessä hännät viuhtoen olohuoneeseen kirmaamaan:) Näistä O-ystävistä lisää vielä myöhemmin, kunhan saamme otettua päivitetyt kuvat 7-viikoisista ja ladattua muutamia viime viikkoisia videoita.

Emman katras alkoi kotiutua uusiin koteihinsa kuluneella viikolla. Torstaina oli pennuilla pesupäivä ja reippaasti lapsukaiset ottivat ensimmäisen vesikokemuksensa.

Ensimmäisenä uuteen kotiinsa lähti Lenni (Nino) torstaina. Tässä Maria jättämässä vielä heipat pikkukaverille.

Toiset jäivät vielä hetkeksi odottamaan omaa vuoroaan.
Choco (Nanna Chocolate)
Loimu (Noah)
Nestori (Nestor)
Nemo
Niilo (Nilo)
Lilla (Nilla)

Namu
Perjantaina olivat sitten lähtövuorossa Lilla, Nestori ja Loimu. Lauantaina lähti Niilo. Tässä vielä muistoksi ripaus Niilon pilkettä silmäkulmassa:
Nemo ja Choco odottelevat uuteen kotiin pääsyä vielä viikon päivät ja Namuhan onkin jo kotiutunut eli Namusta tulee kennelimme oma uusi tulokas:)
Viralliset lähtöposeeraukset laitetaan näkyville, kunhan saan tuon kirotun järkkärin toimimaan yhteistyössä tään tietsikan kanssa...

Ongelmia tuli myös toiselta taholta, jottei tämä touhu liian yksinkertaiseksi menisi eli Mii sairastui kennelyskään. Ihmettelinkin viime tiistaina sen flegmaattisuutta agitreeneissä. Mii lähti vierailulomalle Vehmaalle Ilkan siskolle, jotta pennut ei olisi suoraan alttiina tartunnalle. Nyt vaan sitten peukut pystyyn, että saataisiin kaikki pennut turvallisesti maailmalle terveinä ! 
Pieniä juttuja tietty tässä tilanteessa on omat harrastusjutut, mutta silti harmittaa suunnattomasti, kun ensi viikolla jää kahdet agilitytreenit pois tartuntavaaran vuoksi. Noh, ehkä kunnon tauko tekee muutenkin terää, koska Miillä on menossa se kuuluisa vesikoirien mörkökausi, kun kaikki uusi on ihmeellistä ja pelottavaa ja kaikki ennen opittu unohtunut:) Huokaus.

Taru ja Ebba olivat eilen Seinäjoella napanneet nollavoiton, joten nyt Ebbaltakaan ei mamma- ja sairaslomista huolimatta enää puutu kuin tuplanolla kesän arvokisoja ajatellen. Hurjasti onnea Tarulle ja Ebballe !

Ja onhan näitä iloisia vauvauutisiakin vielä lisää kerrottavana; viikko sitten syntyi meidän Jennan kääpiövillis Nucalle neljä suloista pientä villisvauvaa <3.

3 kommenttia:

  1. Mäkin innostuin sun blogista ja päätin tehdä oprille kanssa sellaisen josta sitten voi seurata sen elämää ja vaikka tulevia kisa menestyksiä.

    VastaaPoista
  2. Jeee, kivaa !!! Laita sitten heti linkki, kun saat blogin luotua !

    VastaaPoista
  3. Voi elämä mitä pentuja,oli se hyvä etten tullut katsomaan.(Ei kaksi ilman kolmatta)

    VastaaPoista