tiistai 20. joulukuuta 2011

Tuplavauvoja tammikuussa

Aika on kiitänyt tässä koulunlopetushässäkässä taas kuin siivillä ja kaikki tärkeät uutiset ovat jääneet odottamaan. Mutta tässäpä ne tärkeimmät eli kävimme viime perjantaina ultrassa Emman ja Inez´n kanssa ja molemmat tytöt ovat tiineitä ! Ai ihanuutta, voin jo kuulla korvissani pienten koiravauvojen tuhinan ja yninän ( sen tietyn hajuefektin voi vielä tässä vaiheessa onneksi unohtaa) ! Ihan reippaan kokoisia pentueita sieltä povattiin, joten muutama pikkuvesiäinen saattaisi näin ollen vielä olla vapaana rakastavaan, mielellään myös harrastavaan kotiin (vink, vink). Jäämme innolla odottamaan tammikuun puoltaväliä !

Kävimme Anitan ja Sinin kanssa itsenäisyyspäivänä Tampereen näyttelyssä hakemassa Nupulle ensimmäistä näyttelytulosta, ja lähdimme ihan tyytyväisinä pois EH:t kourassa. Tällä kertaa olisi tarvittu hieman enemmän massaa ja eiväthän nämä agi-/tallikiitäjät tällä saralla oikein pärjää:) Tämän jälkeen sisarukset Inez ja Nuppu olivat päässet karvoistaan ja helpottuneina totesimme, että nyt ei taas ihan justiinsa tarvitse murehtia näyttelyiden perään. Tosin kyllä ne näyttelytkin ihan kivoja on tuolleen harvakseltaan käytynä, mutta agilitya ei tietenkään voita mikään:)

 Jatkuva sade käy välillä hermoille, mutta sitkeästi olemme metsään tarponeet. Jos on ollut pakko jättää väliin, olemme tehneet jotain muuta kehittävää kuten katsoneet rakkauselokuvia tai pelanneet älypelejä:) Tässä koiruuksien huvituksia:


Lilla kävi myös viikko takaperin leikkimässä Miin kanssa metsälenkillä, mikä oli sangen mukavaa, koska Mii-parka ei isoista koirista oikein leikkiseuraa itselleen saa.

Joulua vietämme Savossa mummolassa, joulusiivoukset taidan sovinnolla jättää joululomaan. Nyt pitäisi jaksaa vielä nämä viimeiset koulurutistukset. Itse asiassa pitäisi juuri nyt lähteä koulun joulujuhlaan. Eli sinnepä sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti