torstai 22. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua !

Mii ja Kennel Bonachón toivottavat kaikille ystäville hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta !

Anita ja Inez kävivät kyläilemässä eilen. Varsinaista mammameininkiä:) Inez oli niiiiin siunatussa tilassa; silmissä ylirauhallinen, fatalistisen tyyni ilme ja kaikki normaali riekkuminen ja viuhtominen oli vaihtunut varovaiseen paikallaoloon ja sylissä makoiluun. Masukin oli jo alkanut kasvaa.


Ihailimme myös jälleen kerran Inez´n pentuajoilta säilynyttä, kastanjanruskeaa turkin väriä.Inez´n säkäkorkeuskin vielä varmistettiin ja kyllä se sinne 42 cm:n paikkeille jää.

Taralla on ollut taas vaikeampaa. Huokaus. Miten minä voin luopua tästä ihanasta koirasta ? Mikä päivä on lopulta niin huono muihin verrattuna, että pystyn tekemään ratkaisevan päätöksen ? Miten minä jälleen kerran pääsen siitä surusta yli ? Sanokaa joku, että nyt on sen aika ! Olisi helpompi, kun pystyisi jakamaan päätöksen vaatiman vastuun jonkun muunkin kanssa (no, Ilkan kanssa tietty, mutta jonkun ulkopuolisen ja puolueettoman). Tara on vaan niin ihana kaikessa vaatimattomuudessaan; aina elämäänsä tyytyväinen kivuista huolimatta, kaikille ystävällinen ja niin oma persoonansa kaikkine laulamisineen ja pölkkypäisyyksineen. Taistele Tara, mene yli taas tästäkin vaikeammasta kaudesta !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti