lauantai 7. toukokuuta 2016

Pentuja

No niin, on niitä sitten tulossa; ihanat pikku aprillipennut ultrattiin ja kasvavat nyt kauheaa kyytiä Namun masussa. Eläinlääkärin ehdottama viisi pentua kyllä haiskahtaa kunnon aprillipilalta ottaen huomioon Namun mahan koon jo tässä vaiheessa kun viikkoja on jäljellä vielä neljä ennen H-hetkeä.

Namusta nyt löytyy näiltä sivuilta tietoa jo ennestään, mutta mahdollisten uusien pennuista kiinnostuneiden ihmisten helpotukseksi laitetaan nyt vielä faktat näkyville eli pentujen emä on Bonachón Namu (lonkat A-B, kyynärät 0-0, silmät ok, kilpparit ok, TgAa neg., PRA-Clear, diluutio D/D eli puhdas), Kennelliiton virallinen kaverikoira, erittäin sopuisa ja sosiaalinen tapaus, säkäkorkeus n. 45cm, näyttelystä ERI.


Isänä pennuilla on  Concurrido Dardo "Leon" (lonkat A-A, kyynärät 0-0, silmät ok, kilpparit ok, TgAa neg., töpö); pieni, musta, iloinen ja energinen agikiituri.

(Kuva Sirpa Jääskeläinen)
Pentujen odotettu saapumisaika on heti kesäkuun alussa, joten tietääpä ainakin jo tässä vaiheessa, mihin lomansa käyttää :) Niiiiin jo odotan näitä vesseleitä paijattaviksi... <3

Toton kanssa käytiin toissapäivänä korkkaamassa kolmosluokka Forssassa. Toton mielenkiinto kisoissa suuntautui enemmänkin herkkujen tavoitteluun kontaktilta (minne siis EI pitänyt mennä) ja toimihenkilöiden pussailuun kuin hurjapäiseen radan suorittamiseen, joten tulokseksi jäivät hyllyrata ja pussailuyliaikanolla; jälkimmäisellä tosin irtosi kolmossija :) No, positiivisesti ajatellen, mieluummin niin päin, että koira pussaa kuin puree... ?

Tuli kuluneella viikolla käytyä Anniinan kanssa myös agilityn koetoimitsijakurssi (harjoittelut vielä tarvii tehdä), joten ehkä joskus tulevaisuudessa voidaan haaveilla MynSK:n virallisista kisoistakin. Ja tämähän tietysti oli jo alustava kisamainos kaikille meidän episkävijöille ;)

2 kommenttia:

  1. Onko nämä niin harvinainen rotu, että joutuu uroksia käyttämään reilusti alle kaksi vuotiaana? Ymmärtääkseni luonne asiat ovat rodussa kovasti pinnalla, kuinka alle kaksi vuotiaan uroksen luonteesta voi sanoa mitään, arkuudethan alkavat vasta aikuisiällä.

    VastaaPoista
  2. Jokainen jalostusvalinta on aina tarkkaan mietitty kokonaispaketti. Juttelemme tästä asiasta oikein mielellämme ja avoimesti henkilökohtaisten yhteydenottojen kautta, joten soittele tai laita viestiä, jos asia kovasti pohdituttaa. Anonyymi blogikeskustelu ei ole oikein meidän juttu...

    VastaaPoista