sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Fiilistelyä

Surkea kuvanlaatu, mutta varsinkin pidempimatkalaisille kuitenkin varmaan parempi kuin ei mitään kun ei livenäkään pääse katsomaan...


Viikonloppu toi mukanaan muutaman pennun katsojan ja lopputuloksena (ehkä jopa hieman yllätyksellisenäkin ;)) pakka asettui kasaan eli kaikille pennuille on nyt kodit odottamassa.

Viisi viikkoa tätä päätöstä on kypsytelty täällä kotonakin ja heti ensi metreiltä alkaen meidät hurmannut tyttö 7, työnimeltään Tollo, nyt Totoksi (Liisa Ihmemaassa?) ristitty, jää sitten laumamme uudeksi jäseneksi.
Tämä tapaus ei tule olemaan jalostuskoira, eikä agilitykoira, vaan se saa olla ihan vaan koira, sellainen miksi ihmiset yleensäkin koiria ottavat. Melkoisen ihana tunne itselle, ei mitään paineita mihinkään suuntaan. Ollaan vaan ja nautitaan elämästä. Kyllä me Toton kanssa kentältä itsemme löydetään, ei epäilystäkään, mutta ihan eri tavoitteilla kuin aikaisemmin. Eli ei millään tavoitteilla :)

Ihanat kodit on kaikille pennuille jälleen kerran odottamassa. Kaksi viikkoa vielä nautitaan tästä pentushowsta; ihan oikeesti nautitaan, koska nää pennut on ihan äärettömän kivoja ja kun Namu on jo ennestään osa laumaa, täällä ei ole syntynyt mitään jännitteitä koirienkaan kesken.

2 kommenttia:

  1. Alkaa olla vipinää tarhassa. Kiva, kun pystyy jo varsin nopeasti tunnistamaan pennut.

    VastaaPoista
  2. Ihana! Tolla periaatteella pentu pitäis aina ottaa, koiraksi vain. Ei paineita kenelläkään.

    Terkuin
    pentukuumeinen Salla ;)

    VastaaPoista