sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Vauvoja nuuskimassa...

...osakseni lankesi todella epämiellyttävä tehtävä (hehheh) toimia koiranvahtina Topin ja Sannan häiden aikana.  Niin tohkeissani olin pienokaisista, etten älynnyt ollenkaan kuvata isompia vahdittaviani; oli NIIIIIIN superkivaa olla Soolon, Ebban, Pogon ja Gillen lastenvahtina, ettei mitään määrää ! Ihania koiria kaikki tyynni ja tuli oikein ikävä, kun keskellä yötä starttasin Mäkisten pihasta pois ja jätin koiruudet odottelemaan oikeita omistajiaan...

Mutta vauvat olivat ihania niin kuin vauvat aina; ne inisivät ja tuoksuivat ihanilta, vaappuivat pienillä jaloillaan ja nuolivat kättä, oih...:) Kovasti yrittivät jo leikkiäkin, sekä keskenään että minun kanssa. Taru, voinko muuttaa teille asumaan neljäksi viikoksi, mieluiten vielä kuuden (tai ainakin viiden) koiran kera...???

Tässä vauvat 2,5-viikkoisina:

Poika 1

Poika 2

Poika 3

Tyttö

Ja vielä muutamia videoklippejä...


Hyviä uutisia saatiin tovi takaperin myös Joensuusta; Hugo oli "julistettu terveeksi" hoitaneen lääkärin toimesta ja ellei selkä ala oireilla, pojasta voi kehittyä varsinainen tykki agilityrintamalla:) Onnea Niinalle ja Hugolle harrastus- ja myöhemmin ehkä - toivottavasti- myös kisaradoillekin !

Niina oli käynyt vierailulla myös Leonan (Lotan) luona kuvissa nähtävin seurauksin...:)

2 kommenttia:

  1. Suuri kiitos hoito tädille!!! mikäs sitä oli juhlia kun tiesi koirien olevan parhaassa hoidossa! Kaikki vaihtoehdot sopii 4, 5 tai kuusviikkoa, täällä on peti valmiina =)Täytyisi vaan rakentaa vielläkin isompi pentulaatikko kun nyt jo tuppaa käymään ahtaaksi, ei pentujen vaan laatikkoon majottautuvien ihmisten vuoksi ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Liisa täältäkin suunnalta!! :)

    VastaaPoista